Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل نخستین سپرده گذاری مبتنی بر بلاکچین اروپا اعلام کرد: فناوری بلاکچین باید در شرکت‌های سپرده گذاری عملیاتی شود.

 به نقل از سمات، مدیرعامل سابق شرکت سپرده گذاری ID2S اروپا که نخستین شرکت سپرده گذاری مبتنی بر فناوری نوین دفتر کل توزیع شده DLT در جهان به شمار می رود در گفتگویی اختصاصی اظهار داشت: فناوری همواره یک تسهیل کننده است نه یک مانع و شرکت‌های سپرده گذاری در دنیا به طور بالقوه می توانند برای بهینه سازی همه بخش های عملیات خود از فناوری های جدید از جمله بلاکچین استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آندره آ ترانکوییلینی که بیش از دو سال مدیرعاملی شرکت سپرده گذاری مرکزی ID2S اروپا را به عهده داشت، گفت: سپرده گذاری کشورهای مختلف این امکان را دارند که فناوری های جدید از جمله دفتر کل توزیع شده DLT و بلاکچین را در طیف کامل خدمات فرایندها و عملیات از جمله ثبت، تا تسویه معامله و اقدامات شرکتی به کار گیری کنند، چرا که تجربه به کارگیری فناوری بلاکچین در ID2S نشان داد راه حل‌های این فناوری به طور موثری موجب کاهش هزینه های عملیاتی و تحقق اهداف نوآوارانه از جمله دیجیتالی سازی اوراق بهادار شود.

وی با این حال هشدار داد شرکت‌های سپرده گذاری مرکزی در سطح کشورها برای به کارگیری این طیف از فناوری‌ها در فرآیندهای خود نیازمند تفسیر و یا تعریف جدید قوانین موجود هستند و یا مانند آنچه فرانسه به عنوان حوزه قانونی محل استقرار شرکت سپرده گذاری مرکزی ID2S انجام داد، مجوز های لازم را برای به کارگیری فناوری بلاکچین برای اجرای فرآیندها و عملیات جدید سپرده گذاری ها را صادر کنند.

ترانکوییلینی در خصوص علل شکست و انحلال ID2S نیز تصریح کرد: یک شرط مهم در به کارگیری فناوری های نوآورانه این است که قوانین در موضع بی طرفانه در برابر فناوری های جدید باقی بمانند، با این حال از آنجا که مسئولان اروپایی پیش از تاسیس ID2S به شدت روی سازوکار تسویه Target2Securities یا همان T2S سرمایه گذاری کرده بودند، عملا ID2S را مجبور کردند فناوری بلاکچین را در دیگر کارکردها و عملیات خود از جمله ثبت و سپرده گذاری مرکزی استفاده کند؛ این در حالی بود که عملیات تسویه توسط سامانه T2S صورت می‌گرفت.

وی در تشریح این وضعیت گفت: موضع گیری جانبدارانه مسئولان اروپایی برضد مکانیسم تسویه تحت بلاکچین در ID2S و اصرار بر حمایت از سامانه T2S در کنار مجموعه ای از عوامل دیگر در نهایت منجر به تعطیلی نخستین سپرده گذاری مبتنی بر فناوری نوین دفتر کل توزیع شده DLT در اروپا شد.

 

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: شرکت های سپرده گذاری سپرده گذاری مرکزی شرکت سپرده گذاری فناوری بلاکچین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۰۳۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، سید محمد کرباسی، «توسعه فناوری با اعتبار مالیاتی» را از جمله موضوعات در حال پیگیری توسط ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری برشمرد و اظهار داشت: برای تحقق این امر با اپراتورها و صنایع مذاکراتی انجام داده‌ایم و امیدوار هستیم که به‌زودی شاهد عقد قراردادهایی در این زمینه باشیم.

وی تاکید کرد: ادامه این مسیر به هوشمندسازی صنایع، افزایش بازدهی آن‌ها و کاهش مشکلات صنایع منتج خواهد شد.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات با اشاره به برنامه توسعه فناوری با اعتبار مالیاتی ۶۰۰ میلیارد تومانی، بیان کرد: این ستاد طی هشت ماه اخیر تلاش‌های زیادی برای ایجاد زیرساخت‌های لازم انجام داده و مذاکرات مختلفی نیز با وزارت ارتباطات و سازمان تنظیم مقررات به منظور اصلاح برخی قوانین و قواعد رگولاتوری انجام داده است.

به گفته او، هدف اصلی این است که با حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و استفاده از اعتبار مالیاتی خود اپراتورها، شرایطی ایجاد شود تا این فناوری‌ها در کشور از طریق اعتبار مالیاتی اپراتورها بومی‌سازی شوند.

وی ادامه داد: منظور از اعتبار مالیاتی این است که شرکت‌ها اگر در حوزه تحقیق و توسعه سرمایه‌گذاری کنند و طرح‌های آنها مورد تأیید معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری قرار گیرد و از پروژه‌های ضروری و اولویت‌دار کشور باشد، به همان میزان سرمایه‌گذاری، رقم مالیاتی از این شرکت‌ها کسر می‌شود.

کرباسی در پایان سخنان خود ضمن اشاره به اینکه بر اساس این توافق‌نامه قرار نیست بودجه‌ای از سوی معاونت علمی و فناوری به اپراتورها داده شود بلکه هزینه‌ای که هر اپراتور باید به‌عنوان مالیات بپردازد، صرف پروژه‌های تحقیق و توسعه آن شرکت خواهد شد؛ افزود: این امر به بومی‌سازی محصولات منجر خواهد شد و این همان طرحی است که سال گذشته به‌عنوان قانون جهش تولید دانش‌بنیان تصویب شد و ثمره خوبی برای حمایت از تولیدات دانش‌بنیان به ارمغان آورد

کد خبر 6097069

دیگر خبرها

  • مایکروسافت استفاده از ابزار هوش مصنوعی تشخیص چهره را برای پلیس آمریکا ممنوع کرد
  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان
  • پردازش انسان‌گونه داده‌ها با استارت‌آپ «هوش فضایی»
  • سیل بخشی از تأسیسات آب آشامیدنی مناطق روستایی خوی را تخریب کرد
  • داده‌های آموزشی هوش مصنوعی عرصه جدید رقابت شرکت‌های بزرگ فناوری
  • آماده باش تیم‌های عملیاتی نیشکر برای مقابله با آبگرفتگی
  • برگزاری میز مشاوره حقوقی هفته سوم اردیبهشت از سوی پارک فناوری پردیس
  • اسکان اضطراری در پی بارندگی در سنندج
  • اسکان اضطراری تعدادی از ساکنان خیابان طالقانی سنندج در پی بارندگی
  • اسکان اضطراری در پی بارندگی های شدید در سنندج