Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت سپرده گذاری مرکزی متولی سامانه سجام و صادر کننده کدبورسی است که با افزایش تعداد متقاضیان دریافت کد بورسی، درآمد آن در فروردین 99 نسبت به مشابه سال 98، 700 درصد رشد داشته است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، شرکت سپرده گذاری مرکزی متولی سامانه جامع اطلاعات مشتریان (سجام) را بر عهده دارد که متقاضیان حضور در بازار سرمایه همان ابتدا باید برای دریافت کد بورسی باید در این سامانه ثبت‌نام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از خدمات ارائه شده توسط این شرکت سامانه سجام است که هر مشتری بازار سرمایه هزینه  ده هزارتومانی را بابت ثبت‌نام در این سامانه  پرداخت می‌کند تا بتواند کد بورسی خود را دریافت نماید. سهام شرکت سپرده گذاری مرکزی متعلق به بانک ملی ایران، شرکت اطلاع رساني و خدمات بورس، سازمان بورس واوراق بهادار، مدیریت فناوری بورس تهران و شرکت سرمايه گذاري صبا تامين است.

همچنین این شرکت از هر خرید و فروش سهام بورس و فرابورس 0/0003 را به عنوان کارمزد خود دریافت می‌کند. در واقع عمده درآمد این شرکت از محل دریافت 3 کارمزد کارمزد تسويه معاملات، کارمزد توثيق سهام و کارمزد خدمات امور سهام و اوراق بوده است که شرح آن در جدول زیر بیان شده است.

درآمد فروردین 99

درآمد فروردین 98

درآمد سال 98

۴۸۹,۳۳۳ میلیون ریال

60663 میلیون ریال

۲,۲۰۳,۸۲۱ میلیون ریال

براساس صورت‌های مالی این شرکت در سال 98 و 99، درآمد این شرکت در فروردین 99 نسبت به 98 رشد بیش از 700 درصدی داشته است. همچنین سود خالص این شرکت در سال 98 1/680 میلیارد ریالی بوده و این سود در مقایسه با سال 97، 90 درصد افزایش یافته است.

کارمزد تسویه معاملات با توجه به مقدار رشد شدید معاملات در فروردین 99 نسبت به 98، 2/5 برابر شده است. کارمزد تسویه معاملات در پایان فروردین 99  ۳۷۳,۸۳۹ میلیون ریال بوده است.

با این حال در روزهای اخیر حجم بالای درخواست مردم برای احراز هویت سامانه سجام و کارگزاری‌ها باعث شده تا صف‌های طولانی‌ای در دفاتر پیشخوان و برخی بانک‌های تشکیل شود. این درحالی است که با شیوع کرونا بسیاری از ادارات برای جلوگیری از تجمعات فعالیت خود را کاهش دادند. همچنین انتظار می‌رود با فعال شدن سهام عدالت و فروش صندوق‌های ETF توسط حجم تقاضای دریافت کد بورسی افزایش یابد زیرا تاکنون 11 میلیون نفر در کشور کد بورسی دریافت کرده‌اند و با توجه به جمعیت 49 میلیون نفری دریافت کننده سهام عدالت، لازم است تا برای غیرحضوری کردن احراز هویت سامانه سجام و کارگزاری‌ها تدبیری اندیشیده شود.

با این حال با توجه به افزایش درآمد شرکت‌های سپرده‌گذاری مرکزی و کارگزاری‌ها در ماه‌های اخیر لازم است تا آن‌ها برای رفاه مشتریان خود، خدمات غیر حضوری را افزایش دهند تا از مراجعه و ایجاد صف‌های غیر ضرور در مراکزی مانند دفاتر پیشخوان جلوگیری شود.

انتهای پیام/4141

منبع: آنا

کلیدواژه: شرکت سپرده گذاری مرکزی سجام کد بورس شرکت سپرده گذاری مرکزی فروردین 99 سامانه سجام کد بورسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۳۰۱۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان به وزارت رفاه

آفتاب‌‌نیوز :

ابراهیم بازیان در گفتگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا درباره موضوع انبوه پیامک‌ها برای ثبت نام سهام عدالت جاماندگان اظهار داشت: مردم توجه داشته باشند همانطور که بار‌ها گفته شده ثبت‌نام سهام عدالت جاماندگان تنها شامل ۵ میلیون نفر افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی و تعدادی از ایثارگران می‌شود. اساسا تشخیص اینکه چه فردی جزو جاماندگان سهام عدالت می‌شود با وزارت رفاه بوده و شرایط را این وزارتخانه تعیین کرده است.

وی تاکید کرد: بررسی و تشخیص این موضوع بر عهده وزارت رفاه است و اگر فردی مشمول سهام عدالت جاماندگان نشده می‌تواند اعتراض خود را به وزارت رفاه منتقل کند.

سرپرست سازمان خصوصی‌سازی با بیان اینکه به زودی بسته پرتفوی سهام عدالت جاماندگان را ارائه می‌کنیم و هرگونه واگذاری‌های جدید سهام عدالت منوط به دارایی دولت، ادامه داد: به نظر می‌رسد قطار سهام عدالت با این گام (ارائه سهام به ۵ میلیون مشمول) به ایستگاه پایانی می‌رسد به شرط اینکه پرتفوی پیشنهادی را از محل دارایی‌های دولت فراهم و بتوان این سهام را واگذار کنیم.

بازیان گفت: وزارت رفاه شرایطی را تعیین کرده که هر فردی واجد آن شرایط باشد مشمول دریافت سهام عدالت می‌شوند، در نهایت اگر فردی بر این باور است که شامل شرایط دریافت سهام عدالت جاماندگان است می‌تواند اعتراض خود را به مجموعه وزارت رفاه که متولی این موضوع هست، منتقل کند.

وی در پاسخ به این سوال که بنابراین واگذاری سهام عدالت با مدل سال ٨۵ که طیف وسیعی از جامعه مشکل دریافت سهام عدالت می‌شدند، تکرار نخواهد شد، تاکید کرد: دولت هیچ تعهدی نسبت به واگذاری سهام به تمام مردم ندارد چراکه واگذاری سهام ناظر به وجود منابع است، اگر منابع اجازه دهد سیاست‌های دولت و در واقع سیاست مجموعه حاکمیت، این بحث را رقم می‌زند. تاکید می‌کنم که شرط هرگونه واگذاری دارایی و منابع دولت است و براساس آن می‌توان در این باره سیاست‌گذاری کرد.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • نقدینگی کنترل نمی‌شد، گرفتار ابَر تورم می‌شدیم
  • لزوم ثبت قرارداد اجاره مسکن در سامانه خودنویس
  • روش ثبت نام وام 100 میلیون تومانی بانک آینده به صورت غیرحضوری
  • لزوم ثبت قرارداد ‌اجاره‌ مسکن در سامانه خودنویس
  • گشتی در اقتصاد ایران | جاماندگان سهام عدالت برای اعتراض به کجا مراجعه کنند؟
  • بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت
  • تحقق درآمد ۴۴۰ میلیاردی برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان
  • خدمات اینترنت مخابرات یزد از طریق سامانه جامع غیرحضوری شد
  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان + جزئیات
  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان به وزارت رفاه