Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت سپرده گذاری مرکزی ایران که برای نخستین بار به عنوان نایب رئیس شرکتهای سپرده گذاری مرکزی آسیا و اقیانوسیه (ACG) در این نشست حضور داشت برای همکاری بیشتر اعضا ACG پیشنهاد راه اندازی سامانه «موج» را داد که مورد استقبال اعضا قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری شبستان، شرکت سپرده گذاری مرکزی ژاپن JASEC اکتبر سال ۲۰۰۳ میلادی پیشنهاد تشکیل کارگروه تبادل اطلاعات را با هدف ترویج و حمایت از تبادل اطلاعات و همچنین ارتقا درک اعضا از کسب و کار یکدیگر به گروه ACG ارائه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر کارگروه تبادل اطلاعات شامل چهارده عضو شرکت های سپرده گذاری مرکزی کشورهای ایران، ژاپن (مدیر کارگروه)، چین (۲ شرکت)، کره جنوبی، سنگاپور، تایوان، اندونزی، بنگلادش، پاکستان، هندوستان (۲ شرکت)، ویتنام و هنگ کنگ است.

 

از جمله مواردی که در این کارگروه مورد بررسی قرار می گیرد می توان به کسب و کارهای مختلف هریک از شرکت های سپرده گذاری عضو کارگروه، عملکرد و ارزش بازار آنها اشاره کرد. همچنین در کارگروه مذکور در خصوص چگونگی تعیین ساختار کارمزد بر روی سرویس های اصلی و جانبی شرکت ها تبادل نظر شده که موجب در اختیار قرار دادن ایده و نکات کلیدی به دیگر اعضا جهت معرفی سرویس های جدید و بازنگری بر روی ساختار درآمد خود می شود.

 

با عضویت شرکت سپرده گذاری مرکزی ایران در کارگروه تبادل اطلاعات، این شرکت در فهرست پنج شرکتی قرار گرفت که در تمامی ۶ کارگروه موجود در گروه شرکت های سپرده گذاری مرکزی آسیا و اقیانوسیه (ACG) عضویت دارد. هم اکنون شرکت سپرده گذاری ایران عضو کارگروه های تبادل اطلاعات، حقوقی، ابتکار کسب و کارهای جدید، مدیریت ریسک و بازیابی، فنی و خدمات به سرمایه گذاران گروه ACG است.

 

شرکت سپرده گذاری مرکزی ایران در سال ۲۰۱۳ میلادی به گروه شرکت های سپرده گذاری مرکزی آسیا و اقیانوسیه پیوست. سمات در سال ۲۰۱۴ میزبان شانزدهمین سمینار آموزشی و در سال ۲۰۱۶ میزبان مجمع عمومی گروه ACG بود و در همین سال با کسب اکثریت آراء عضو هیئت رئیسه این گروه شد.

 

بنابراین گزارش در نشست اعضای ACG در حاشیه برگزاری اجلاس سالیانه فدراسیون شرکت های سپرده گذاری مرکزی جهان (WFC) در مراکش مدیرعامل شرکت سپرده گذاری مرکزی ایران که برای نخستین بار به عنوان نایب رئیس ACG در این نشست حضور  پیدا کرده بود پیشنهادی را ارائه داد که از سوی اعضای ACG مورد استقبال قرار گرفت.

 

پایگاه خبری بازار سرمایه (سنا) در این باره به نقل از «حسین فهیمی» آورده است: «این نهاد بین المللی از بدو تاسیس خود پیشرفت های فراوانی در حوزه های مختلف داشته به طوری که اعضا تفاهم نامه های متعددی منعقد و همکاری های مشترک زیادی با یکدیگر داشته اند. یکی از دغدغه های اعضای شرکت های سپرده گذاری مرکزی آسیا و اقیانوسیه ملموس نبودن نتایج و دستاوردهای جلسات این نهاد بین المللی و حرکت نکردن به سمت ایجاد بازارهای مشترک است. شرکت سپرده گذاری مرکزی ایران برای ارتقاء و انسجام بیشتر در میان اعضای این نهاد بین المللی، راه اندازی پلتفرمی در بستر فناوری اطلاعات (I.T) با نام «موج» را طراحی کرده است تا همکاری ها میان اعضا افزایش یابد

 

مدیرعامل سمات تصریح کرد: «بر اساس این طرح تمام اعضای گروه شرکت های سپرده گذاری مرکزی آسیا و اقیانوسیه می توانند اطلاعات، تحقیقات، پروژه ها، کارگروه ها، قوانین و مقررات خود را در یک بستر الکترونیکی به اشتراک بگذارند و از طریق این فضای امن از تجربیات و دستاوردهای سایر اعضاء استفاده کنند.»

 

یادآور می شود: همچنین در بیست و دومین مجمع عمومی گروه ACG که نوامبر ۲۰۱۸ در شهر کلمبو سریلانکا برگزار شد، سمات به عنوان نایب رئیس این گروه برگزیده شد  تا به طور مستقیم به عضویت هیات رییسه انجمن سپرده گذاری های مرکزی جهان (WFC) درآید.

 

عضویت در هفت نهاد مهم بین المللی همچون انجمن سپرده گذاری های مرکزی جهان (WFC)، نهادهای ثبت، سپرده‌ گذاری و تسویه و پایاپای آسیا ـ اقیانوسیه(ACG)، فدراسیون بورس های آسیا و اروپا (FEAS)، انجمن امنیت سایبری شرکت های سپرده گذاری مرکزی آسیا و اقیانوسیه (CISO)، بورس‌های کشورهای عضو سازمان کنفرانس اسلامی (OIC)، انجمن استانداردسازی صندوق های سرمایه گذاری آسیا (AFSF)  و اتحادیه الکترونیکی بین بورسی (IEU) و انعقاد تفاهم نامه با شرکت های تاکاس بانک ترکیه (Takas Bank)، آژانس ثبت مرکزی ترکیه (CRA)، شرکت تسویه پاکستان  (CDCPL)، شرکت تسویه بورس اندونزی (KPEI)، شرکت ثبت اوراق بهادار بورس اندونزی (KSEI)، شرکت سپرده گذاری مرکزی کره جنوبی  (KSD)، شرکت سپرده گذاری مرکزی عمان (MCD)، شرکت سپرده گذاری ملی پاکستان (NCCPL)، شرکت سپرده گذاری چین، شرکت سپرده گذاری هند (NSDL)، شرکت سپرده گذاری بورس آتن، شرکت سپرده گذاری تایوان، شرکت سپرده گذاری ژاپن و انجمن سرمایه گذاری ایران - سوییس، تفاهم نامه های بین المللی شرکت سپرده گذاری مرکزی هستند  که چهارچوب فعالیت های بین المللی این شرکت را تشکیل می دهند./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: خسارت سیل سیل بارندگی و سیلاب کمک به سیل زدگان لرستان سپاه پاسداران مناطق سیل زده خسارت سیلاب سیل زدگان خبرگزاری شبستان سرمایه گذاری ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۷۵۷۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیل دوبی یا تنش ایران - اسرائیل؛ کدام یک میزبانی را از ایران گرفت؟

روزنامه شرق نوشت: معرفی ازبکستان به عنوان میزبان جدید رقابت‌های مچ‌اندازی قهرمانی آسیا باعث غافلگیری جدیدی نزد مسئولان ورزش ایران شده است. دلیلش بسیار روشن است؛ پیش از این مقرر شده بود این مسابقات به میزبانی جزیره کیش برگزار شود، ولی این میزبانی از ایران سلب شد و به‌تازگی به کشور ازبکستان سپرده شده است. کمیته مچ‌اندازی فدراسیون بدن‌سازی از مدت‌ها قبل خودش را مهیای این رقابت‌های مهم کرده بود که قرار بود از تاریخ ۳۱ فروردین تا هشتم اردیبهشت در جزیره کیش برگزار شود.

ایران با صرف هزینه درخور تأملی خودش را پذیرای ورزشکاران آسیایی در همه رده‌های سنی کرده بود، ولی ارسال یک نامه از سوی کنفدراسیون آسیایی این رشته همه برنامه‌ها را به هم ریخت. در آن نامه دلیل سلب میزبانی از کیش و سپردن این رقابت‌ها به تاشکند توضیح داده شده بود، ولی جزئیاتی از آن از سوی فدراسیون ایران در ساعات اولیه منتشر نشد. فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام فقط دو، سه روز قبل با صدور بیانیه‌ای از این خبر داد که کنفدراسیون آسیا به دلیل وقوع سیل سنگین در امارات این میزبانی را از ایران گرفته است.

در متن اطلاعیه فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام آمده بود: «فدراسیون بدنسازی ایران بر اساس تصمیم مجمع کنفدراسیون مچ‌اندازی آسیا در سال ۲۰۲۳، می‌بایست از تاریخ ۳۱ فروردین تا ۸ اردیبهشت در جزیره کیش از بیست‌ودومین دوره مسابقات قهرمانی آسیا در تمامی رده‌های سنی میزبانی می‌کرد. با اینکه تمامی امکانات برای برگزاری این رویداد فراهم شده بود و حتی پروازی از سوی فدراسیون ایران جهت سهولت رفت و آمد تیم‌های خارجی از دوبی به کیش و از کیش به دوبی چارتر شده بود، اما در تاریخ ۳۰ فروردین‌ماه کنفدراسیون آسیا در نامه‌ای به فدراسیون ایران از تعویق این میزبانی به دلیل سیل بی‌سابقه در امارات و لغوشدن پرواز‌های کشور‌های مختلف از‌جمله قزاقستان به دوبی خبر داد. در این نامه صراحتا ذکر شده که کنفدراسیون آسیا نیز از این اتفاق ناراحت بوده و میزبانی ایران را به زمان مساعدتری موکول کرده است».

البته حالا با اعلام خبر میزبانی ازبکستان مشخص شده که زمان جدیدی در کار نیست و کیش کلا از چرخه میزبانی این رقابت‌ها کنار رفته است. مورد قابل بحث، ولی دلیلی است که در این میان از سوی فدراسیون بدنسازی اعلام شده است؛ چراکه انتشار یک بیانیه در صفحه فدراسیون مچ‌اندازی آسیا نشان می‌دهد نه سیل دوبی بلکه تنش به‌وجودآمده بین ایران و اسرائیل دلیل لغو این میزبانی عنوان شده است. هرچند همچنان مشخص نیست آیا دو یا چند نامه وجود داشته که فدراسیون سیل دوبی را عنوان کرده است. به هر روی در بیانیه صفحه مچ‌اندازی آسیا به‌صراحت عنوان شده مسئولان تیم‌های شرکت‌کننده از تنش به‌وجودآمده ابراز نگرانی کرده و خواستار تغییر میزبان شده‌اند. به همین دلیل هم میزبانی از کیش گرفته و به تاشکند سپرده شده است.

حالا در پی چنین اقدامی، مسئولان فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام هم روز گذشته با صدور بیانیه‌ای خبر از تحریم مسابقات تاشکند داده‌اند. آن‌ها با اشاره به رفتار غیرحرفه‌ای کنفدراسیون آسیا در مورد گرفتن میزبانی از کیش نوشته‌اند: «بعد از اینکه کنفدراسیون مچ‌اندازی آسیا در تصمیمی یک‌طرفه و مطرح‌کردن بهانه‌های عجیب میزبانی مسابقات قهرمانی آسیا ۲۰۲۴ را از جزیره کیش در ایران به تاشکند در ازبکستان منتقل کرد، امروز جلسه کمیته فنی مچ‌اندازی با حضور رئیس و نایب‌رئیس فدراسیون تشکیل شد. بعد از بحث و بررسی درخصوص تصمیم ناعادلانه کنفدراسیون آسیا و سلب میزبانی از ایران، رأی‌گیری در رابطه با اعزام یا عدم اعزام تیم ملی ایران به مسابقات آسیایی ازبکستان به‌صورت مخفی صورت گرفت که در نهایت با رأی اکثریت اعضای کمیته فنی مقرر شد تیم ملی ایران (نایب‌قهرمان سال ۲۰۲۳ آسیا) به نشانه اعتراض در مسابقات آسیایی ازبکستان شرکت نکند. تمامی اعضا تأکید کردند فدراسیون ایران مسابقات آسیایی ازبکستان را تحریم کرده و در نامه‌ای به فدراسیون جهانی اعتراض خود را بابت این اتفاق و دلسردی حدود ۳۰۰ ورزشکار ایرانی که قرار بود در این رویداد شرکت کنند، اعلام کند. مقرر شد فدراسیون و کمیته مچ‌اندازی تمرکز خودشان را روی برگزاری باشکوه مسابقات بین‌المللی مستر‌یونیورس ۲۰۲۴ ایران و حضور حداکثری ورزشکاران داخلی و خارجی و همچنین اعزام تیم پرقدرت به مسابقات جهانی ۲۰۲۴ مولداوی بگذارند. از سوی دیگر فدراسیون بدنسازی جهت دلجویی از ورزشکاران منتخب کمیته فنی جهت شرکت در مسابقات آسیایی، شرایط را برای حضور ورزشکاران در قالب تیم ملی در مسابقات بین‌المللی جام زنده‌یاد یزدان‌راد (مستریونیورس ایران) در خردادماه سال جاری مهیا خواهد کرد».

گرفتن میزبانی از تیم‌های ایران مورد چندان تازه‌ای نیست و پیش از این هم رخ داده است؛ نمونه اخیرش گرفتن میزبانی از تیم ملی تنیس ایران در تقابل با تیم ملی تنیس استونی بود که نتیجه‌اش برگزاری بازی در زمین ثالث و حذف ورزشکاران ایرانی شد. آن زمان رسانه‌های استونی از این نوشته بودند که ورزشکاران‌شان نگران این هستند که با خوردن مهر ایران در ویزایشان با توجه به تحریم‌های اعمال‌شده از سوی آمریکا، در آینده مشکلاتی برای سفر‌های آن‌ها به وجود آید.

پیش از این هم داستان بالارفتن از دیوار سفارت عربستان در تهران باعث شده بود تا ورزشکاران عربستانی از سفر به ایران سر باز بزنند. موضوعی که البته سال گذشته در پی توافق صورت‌گرفته حل‌وفصل شد. اکنون، ولی تنش ایران و اسرائیل ظاهرا بهانه تازه‌ای به کشور‌های خارجی داده تا از سفر به ایران بپرهیزند.

دیگر خبرها

  • کنترل جمعیت حیوانات بلا صاحب در ارومیه
  • سامانه «پنجره» برای نظارت بر اسناد صندوق ذخیره فرهنگیان راه‌اندازی شد
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • آمادگی شرکت نفت مناطق مرکزی برای به راه‌اندازی کارخانه ان‌جی‌ال ۳۱۰۰
  • آمادگی شرکت نفت مناطق مرکزی برای راه‌اندازی ان‌جی‌ال ۳۱۰۰
  • آمادگی نفت مناطق مرکزی برای راه‌اندازی ایستگاه تقویت فشار گاز چشمه‌خوش و کارخانه ان‌جی‌ال ۳۱۰۰
  • ۱۰ از ۱۸: این بخش از والیبال آسیا در تصرف ایران
  • ۱۸ کرسی آسیای مرکزی به والیبال ایران رسید
  • ۱۸ کرسی آسیای مرکزی به نام والیبال ایران
  • سیل دوبی یا تنش ایران - اسرائیل؛ کدام یک میزبانی را از ایران گرفت؟