Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - فهيمي يکي از برنامه هاي مهم شرکت سپرده گذاري مرکزي را کمک به توسعه سرمايه گذاري خارجي در بازار سرمايه ايران اعلام کرد. وي پروژه سهام عدالت را مهم ترين برنامه خصوصي سازي در ايران ذکر کرد و گفت: بيش از 49ميليون ايراني در اين پروژه ملي به عنوان سهامدار در بازا رسرمايه ثبت خواهند شد.
به گزارش خبرگزاري آريا، سفير سوييس از شرکت سپرده گذاري مرکزي اوراق بهادار و تسويه وجوه «سمات» بازديد و با مديرعامل اين شرکت درباره گسترش همکاري ها به گفتگو پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در اين ديدار حسين فهيمي و مارکوس لايتنر راهکارهاي لازم براي توسعه همکاري هاي دوجانبه را مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند. مدير عامل سمات در اين ديدار، گزارشي از آخرين قوانين و مقررات و تحولات بازار سرمايه ايران را براي سفير سوييس تشريح و به نقش شرکت سپرده گذاري مرکزي به عنوان فراهم کننده زير ساخت هاي توسعه اين بازار اشاره کرد.
فهيمي يکي از برنامه هاي مهم شرکت سپرده گذاري مرکزي را کمک به توسعه سرمايه گذاري خارجي در بازار سرمايه ايران اعلام کرد. وي پروژه سهام عدالت را مهم ترين برنامه خصوصي سازي در ايران ذکر کرد و گفت: بيش از 49ميليون ايراني در اين پروژه ملي به عنوان سهامدار در بازا رسرمايه ثبت خواهند شد.
سفير سوييس نيز به ظرفيت هاي فراوان سرمايه گذاري ايران در حوزه هاي مختلف اشاره کرد و گفت : به طور حتم با معرفي اين فرصت ها، مي توان سرمايه هاي زيادي را جذب کرد. لايتنر افزود: رايزني هاي لازم را براي تسهيل در همکاري هاي متقابل بين بخش هاي مالي ايران و سوييس به ويژه در بازارهاي سهام دو کشور بکار خواهد بست.
لايتنر از مهرماه امسال به عنوان سفير جديد سوئيس در تهران مشغول به کار شده است. وي اقتصادداني است که با پشت سر گذاشتن آموزش‌هاي ديپلماتيک در بخش‌هاي مالي هم تجربيات فراواني دارد.
به گزارش سنا ،عضويت در6نهاد مهم بين المللي همچون نهادهاي ثبت، سپرده‌ گذاري و تسويه و پاياپاي آسيا ـ اقيانوسيه(ACG)، فدراسيون بورس هاي آسيا و اروپا (FEAS)، انجمن امنيت سايبري شرکت هاي سپرده گذاري مرکزي آسيا و اقيانوسيه (CISO)، بورس‌هاي کشورهاي عضو سازمان کنفرانس اسلامي (OIC)، انجمن استانداردسازي صندوق هاي سرمايه گذاري آسيا (AFSF) و اتحاديه الکترونيکي بين بورسي (IEU) و انعقاد تفاهم نامه با شرکت هاي تاکاس بانک ترکيه (Takas Bank)، آژانس ثبت مرکزي ترکيه (CRA)، شرکت تسويه پاکستان (CDCPL)، شرکت تسويه بورس اندونزي (KPEI)، شرکت ثبت اوراق بهادار بورس اندونزي (KSEI)، شرکت سپرده گذاري مرکزي کره جنوبي (KSD)، شرکت سپرده گذاري مرکزي عمان (MCD)، شرکت سپرده گذاري ملي پاکستان (NCCPL)، شرکت سپرده گذاري چين، شرکت سپرده گذاري هند (NSDL)، شرکت سپرده گذاري بورس آتن، شرکت سپرده گذاري تايوان و شرکت سپرده گذاري ژاپن مهم ترين تفاهم نامه هاي بين المللي شرکت سپرده گذاري مرکزي هستند.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۹۰۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفیر آمریکا در سازمان ملل از سخنرانی در دانشگاه ورمونت محروم شد

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از هیل، دانشجویان معترضی که در همراهی با موج حمایت از فلسطین، در دانشگاه ایالت ورمونت تحصن کرده‌اند، در مجاب کردن این مرکز آموزش عالی به پذیرفتن خواسته‌هایشان به یک پیروزی بزرگ دست یافتند؛ چراکه ریاست این دانشگاه با لغو سخنرانی «لیندا توماس- گرینفیلد» سفیر آمریکا در سازمان ملل در جشن فارغ‌‎التحصیلی دانشجویان موافقت کرده است.

این یکی از خواسته‌‎های اصلی دانشجویان دانشگاه ورمونت به دلیل نقش گرینفیلد در وتوی مکرر قطعنامه‌های سازمان ملل با موضوع آتش‌بس در غزه بوده است.

«سورش گاریملا» رئیس دانشگاه ورمونت، در پیامی با اشاره به ادامه اعتراضات در این دانشگاه اعلام کرد: «با کمال تأسف می‌گویم که سخنران برنامه ریزی شده خانم سفیر لیندا توماس-گرینفیلد، در دانشگاه لغو شده است.»

همزمان، دانشجویان معترض در واکنش به لغو سخنرانی سفیر آمریکا، از این رویداد استقبال کردند و توماس-گرینفیلد را جنایتکار جنگی خواندند.

به گزارش آنا، اعتراضات در آمریکا طیف گسترده‌ای از دانشجویان و اساتید طرف‌دار فلسطین را که عمدتاً در حوزه‌های مرتبط با ادیان یهودی و مسلمان پژوهش می‌کنند، با خود همراه کرده است. گروه‌هایی که این اعتراضات را سازماندهی می‌کنند شامل «دانشجویان برای عدالت در فلسطین» و «صدای یهودیان برای صلح» هستند. 

خواسته‌های خاص معترضان تا حدودی از دانشگاه به دانشگاه متفاوت است. محور اصلی خواسته‌های دانشجویان در سراسر دانشگاه‌هایی که اعتراضات در آن آغاز شده، آتش‌بس دائمی در غزه، پایان‌دادن به کمک‌های نظامی ایالات متحده به اسرائیل و قطع همکاری دانشگاه‌ها با شرکت‌های مرتبط با سازندگان اسلحه است که از جنگ سود می‌برند.

در برخی دانشگاه‌های آمریکا نیز، خواسته‌های صنفی در میانه اعتراضات گزارش شده است.

بر همین اساس، تقاضای اصلی این است که دانشگاه‌ها از خدمات مالی شرکت‌های مرتبط با اسرائیل یا شرکت‌هایی که از جنگ با حماس سود می‌ببرند، صرف‌نظر کنند. اما رؤسای دانشگاه‌ها تا حد زیادی از پذیرش این تقاضا‌ها خودداری کردند حال آنکه برخی کارشناسان معتقدند دانشگاه‌ها احتمالاً سرمایه‌گذاری قابل‌توجهی در شرکت‌های اسلحه‌سازی ندارند. اما در برخی دانشگاه‌ها، خواسته‌های دانشجویان، قطع همکاری‌های پژوهشی با صنایع دفاعی آمریکا و اسرائیل را نیز شامل می‌شود.

انتهای پیام/

مریم خرمائی

دیگر خبرها

  • طالبان خواستار سرمایه‌گذاری تاجران روسی در افغانستان شد
  • برگزاری رویداد بین المللی ارائه فرصت های سرمایه گزاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران
  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است
  • سفیر آمریکا در سازمان ملل از سخنرانی در دانشگاه ورمونت محروم شد
  • از سرمایه گذاری پکن در افغانستان حمایت می کنیم
  • آمادگی شرکت نفت مناطق مرکزی برای به راه‌اندازی کارخانه ان‌جی‌ال ۳۱۰۰
  • بازدید طلاب حوزه علمیه یاسوج از زندان مرکزی این شهر
  • آمادگی شرکت نفت مناطق مرکزی برای راه‌اندازی ان‌جی‌ال ۳۱۰۰
  • آمادگی نفت مناطق مرکزی برای راه‌اندازی ایستگاه تقویت فشار گاز چشمه‌خوش و کارخانه ان‌جی‌ال ۳۱۰۰
  • بانک سرمایه افزایش سرمایه میدهد