Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارگاه آموزشی آشنایی درگاه الکترونیکی کارگزاران (کارا) با حضور نمایندگان شرکت های کارگزاری در محل شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه (سمات) برگزار شد. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ مدیر فناوری اطلاعات شرکت سپرده گذاری مرکزی در این کارگاه آموزشی گفت: این شرکت در راستای تجمیع و تسهیل ارائه خدمات به کارگزاران، درگاه الکترونیکی کارا را راه اندازی کرده است تا این شرکت ها همه خدمات خود را از یک نقطه دریافت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی حسنی با بیان اینکه درگاه الکترونیکی کارا مجهز به گواهی دیجیتال بازار سرمایه است، اظهار داشت: این امر باعث می شود تا صحت تبادل اطلاعات میان شرکت سپرده گذاری و کارگزاران با اعتبار و اطمینان بیشتری انجام و برخی مکاتبات حذف شود.وی افزایش مدیریت کنترل داخلی کارگزاران، کاهش هزینه عملیاتی در کارگزاری ها و افزایش خدمات به سرمایه گذاران را از مهم ترین مزیت ها و ویژگی های سامانه کارا اعلام کرد.مدیر فناوری اطلاعات شرکت سپرده گذاری مرکزی تغییر کارگزار ناظر، ثبت درخواست صدور کد سهامدار حقوقی، ثبت وکالتنامه ها، استعلام ثبت احوال، استعلام کد سهامدار حقوقی از شناسه ملی، جمع آوری اطلاعات بانک سهامداران برای فرایند توزیع سود، گزارش صندوق تضمین تسویه و ارسال هشدار را از مهم ترین خدمات درگاه الکترونیکی کارا اعلام کرد.همچنین مژگان صفری مقدم کارشناس ارشد مدیریت فناوری اطلاعات شرکت سپرده گذاری مرکزی در این جلسه، گزارش جامعی از نحوه بکارگیری درگاه الکترونیکی کارگزاران را برای حاضران ارائه کرد.در این کارگاه آموزشی که در محل سالن کنفرانس شرکت سپرده گذاری مرکزی برگزار شد، 160 نفر از 106 شرکت کارگزاری حضور داشتند.
درج نماد شرکت داده گستر عصر نوین سامانه
­شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه (سمات) از درج نماد شرکت داده گستر عصر نوین سامانه در پس از معاملات خبر داد.به گزارش روابط عمومی سمات ؛ با توجه به موافقت هیئت ‌پذیرش اوراق بهادار با پذیرش سهام شرکت داده گستر عصر نوین در بورس اوراق بهادار تهران ،شرکت داده گستر عصر نوین به‌عنوان پانصدوپانزدهمین شرکت پذیرفته‌شده در بخش «پست و مخابرات»، گروه و طبقه «مخابرات» در فهرست نرخ‌های بازار دوم بورس اوراق بهادار تهران درج شده استشرکت داده گستر عصر نوین بعنوان اولین و تنها شرکت دارنده پروانه توزیع پهنای باند اینترنتی کشوری (ISDP) و همچنین یکی از ۱۱ شرکت دارنده پروانه ندا (PAP)در زمره یکی از بزرگترین شرکتهای صنعت ITدر کشور مشغول به فعالیت بوده و همگام با پیشگامان این صنعت تلاش می نمایدتا همواره با استفاده از جدید ترین تکنولوژی های روز و با سرمایه گذاری مناسب خدمات قابل قبول و متمایزی را ارائه نماید.شرکت سپرده گذاری مرکزی شرکت داده گستر عصر نوین را با نماد "های وب "در سامانه پس از معاملات درج کرد تا شرایط برای عرضه اولیه این شرکت فراهم شود.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۷۱۷۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجهیز صنایع کشور با ربات‌های مجهز به هوش مصنوعی

مرتضی عباس‌زاده، سرپرست مرکز تحقیقات رباتیک و فناوری‌های نرم دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در گفت‌وگو با خبرنگار آنا پیرامون برنامه‌های مرکز رباتیک این مرکز گفت: مرکز تحقیقات رباتیک از دو سال قبل به انجام فعالیت‌های ویژه‌ای از جمله طراحی و ارائه وسایل هدایت شونده خودران پرداخته است و هم اکنون با یک تیم ۲۰ نفره از سرای نوآوری، مرکز رشد و مرکز تحقیقات در حال فعالیت و پیش بردن پروژه‌های مختلف در این زمینه است. وسایل نقلیه خودکار دارای چرخ‌های مخصوصی که ما بزرگترین چالش ما تهیه آن‌ها بود که خداروشکر توانستیم با تولید آن خودکفا شویم و نمونه ایرانی این چرخ را طراحی و پیاده کنیم.

وی در ادامه افزود: طی جلساتی که با وزارت دفاع برگزار کردیم قرار شد یکسری ربات هوشمند در جهت تأمین نیاز‌های آنها طراحی و تولید شود؛ زیرا با توجه به حساسیت این حوزه لازم است برخی وسایل در محیط‌های خاصی جا‌به‌جا شوند که ممکن است برای انسان خطر آفرین باشد و این موضوع می‌تواند موفقیت‌های بزرگی در بحث دفاع به‌دست آورد.

سورتینگ و انبارگردانی با ربات‌های هوشمند 

عباس زاده در ادامه گفت: از سوی دیگر با توجه به افزایش خرید‌های اینترنتی و دریافت بسته‌های پستی از سوی مردم نیاز به فناوری و استفاده ربات‌ها بیش از پیش احساس می‌شود. از این رو طی صحبت‌ها و تعاملاتی که با شرکت ملی پست انجام شد، قرار است ربات‌هایی برای استفاده در سورتینگ و انبارگردانی هوشمند طراحی و تولید شود و با قابلیت‌های لازم شرکت پست، با ابعاد کاربردی در اختیار آنها قرار بگیرد. این ربات‌ها می‌توانند به صورت ۷-۲۴ و محیط تاریک کار کنند که این موضوع باعث سرعت در خدمات رسانی و صرفه جویی در انرژی می‌شود.

سرپرست مرکز تحقیقات رباتیک و فناوری‌های نرم دانشگاه آزاد اسلامی از دیگر پروژه‌های در دست این تیم گفت: موضوع بهداشت در کارخانه‌های داروسازی بسیار حائز اهمیت است و بهتر است جا‌به‌جایی و حمل دارو بدون دخالت انسان صورت بگیرد از این رو شرکت‌های داروسازی هم تمایل زیادی به مکانیزه کردن این خدمات دارند هرچند که این اتفاق پیش‌تر در کشور‌های نظیر آلمان، ژاپن، آمریکا رخ داده و با این رویکرد ما نیز به این سمت حرکت می‌کنیم که بتوانیم ربات‌های داخلی و برای این کار ارائه کنیم.

تفاوت ربات با دستگاه چیست؟

وی در ادامه با اشاره به تفاوت‌های دستگاه با ربات افزود: هرچقدر یک دستگاه به سمت هوش مصنوعی پیش برود ربات‌تر می‌شود به این معنی که می‌تواند رفتار‌ها و عکس العمل‌های مختلفی داشته باشد، هرچه هوش مصنوعی را کم کنیم به سمت دستگاه بودن پیش می‌ورد، پس وقتی صحبت از ربات هوشمند می‌کنیم نرم افزار‌های هوشمند و هوش مصنوعی مربوط به یک صنعت خاص در نظر می‌گیریم. هدف ما این است که برای صنایع ربات طراحی و تولید کنیم نه صرفاً دستگاه که به این هدف رسیدیم و خوشبختانه صنایع این موضوع را پذیرفتند و قبول کردند که محصولات ایرانی می‌توانند درحوزه وارد شوند و حرفی برای گفتن دارند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اتحادیه اروپا اپل را مجبور می‌کند که iPadOS را باز کند
  • فرآیند انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث، رایگان است
  • بازدید مدیرکل صمت خراسان رضوی از مجتمع کشت و صنعت جوین
  • الکترونیکی شدن ۴۷۷,۰۰۰ پروانه کسب کاغذی تا ۱۵ اردیبهشت ماه
  • زمان اوج بیت کوین مشخص شد
  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است
  • ۵ دقیقه ای وارد بازار ارز دیجیتال شوید (+لینک)
  • ۵ دقیقه ای وارد بازار ارز دیجیتال شوید
  • سه بانک دیگر به فهرست ارائه دهندگان خدمت چک الکترونیکی اضافه خواهند شد
  • تجهیز صنایع کشور با ربات‌های مجهز به هوش مصنوعی